Litigation and Arbitration

Stibbeblog

Commercial Law | NL & EU Law

Our Litigation and Arbitration practice group is one of the largest dedicated practices among major law firms in the Netherlands. This blog analyses recent judgments, gives guidance to legislative changes and comments on recent developments in law.

Amsterdam Rozengracht
Podcast
NL Law

CSRD: nieuwe stap in duurzaamheidsambities Europa

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) introduceert voor bedrijven in de Europese Unie de verplichting om te rapporteren over duurzaamheidsinformatie.

Continue reading
Vondelpark Amsterdam
Article
NL Law

Finalisering van de Europese CSRD: een mijlpaal voor duurzaamheidsverslaggeving met grote impact op het ondernemingsrecht vanaf 2025

In onderstaande bijdrage bespreken Steven Hijink en Loes van Dijk de belangrijkste wijzigingen die in de CSRD zijn doorgevoerd ten opzichte van het voorstel voor de CSRD uit april 2021.

Continue reading
Binnenhof the Hague Den Haag
Article
NL Law

Bestuursrechter of burgerlijke rechter

Wie wil procederen tegen de Staat moet weten bij welke rechter hij moet aankloppen: de burgerlijke rechter of de bestuursrechter. Dat is niet altijd eenvoudig.

Continue reading
Amsterdam DNB De Nederlandsche Bank Utrechtsestraat
Article
NL Law

Netherlands Chapter in the International Comparative Legal Guide

Jeroen Kortmann, Amber van Vugt, Twan Heikens and Francis Blaauboer contributed to the International Comparative Legal Guide - Competition Litigation 2023 in a Q&A chapter about the Netherlands.

Continue reading
Jurisdiction
Language
Date