Stibbe lanceert webtool over implementatie aandeelhoudersrechtenrichtlijn

Article
NL Law

Op 2 april 2019 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel ter implementatie van de Herziene aandeelhoudersrechtenrichtlijn (EU) 2017/828 aangenomen. Hierbij zijn ook diverse Amendementen aangenomen in de eerder voorgestelde regeling rondom het bezoldigingsbeleid en het bezoldigingsverslag. Om u te informeren over de implementatie van de Herziene aandeelhoudersrechtenrichtlijn in Nederland hebben wij een webtool gelanceerd over dit onderwerp.

In deze webtool staat alle relevante documentatie (zowel Europees als nationaal) inzichtelijk bij elkaar en zoomen wij in op de verschillende onderdelen van het wetsvoorstel. Ook de Amendementen komen daarbij aan bod. Wij bieden verder verschillende visuals en zullen in de komende tijd praktische aanbevelingen doen rondom de implementatie.

De webtool is te vinden via het contentplatform MyStibbe. Als u al een account heeft voor MyStibbe vindt u de webtool via deze link. Indien u nog geen account heeft, kunt u eenvoudig een account aanmaken om toegang te krijgen tot de tool en de overige onderdelen van MyStibbe.