Inside Stibbe

Stibbe advises Air Liquide on the acquisition of Cryotainer

Stibbe advises Air Liquide on the acquisition of Cryotainer

Stibbe advises Air Liquide on the acquisition of Cryotainer

18.04.2017 NL law

Stibbe advises Air Liquide on the acquisition of the Dutch company Cryotainer active in industrial nitrogen services.

Cryotainer provides equipment and support services for temporary nitrogen supply. The acquisition will contribute to the growth of Air Liquide to a leading position in gas-related services in Europe.

Team

Related news

28.09.2022 NL law
Take aways Stibbe Klimaatcongres

Short Reads - De take aways van het Stibbe Klimaatcongres, dat op 22 september plaatsvond, bevatten een selectie van de belangrijkste conclusies die tijdens het evenement getrokken zijn ten aanzien van governance, finance & reporting en naleving en aansprakelijkheidsrisico's.

Read more

27.07.2022 NL law
Voortgang consultatie Corporate Governance Code

Short Reads - In februari van dit jaar heeft de Monitoring Commissie Corporate Governance Code (de "Commissie") een voorstel voor een gewijzigde Nederlandse Corporate Governance Code (de "Code") in consultatie gebracht (klik hier voor het consultatiedocument). Stibbe heeft op deze voorstellen gereageerd. In een eerdere Corporate Alert zijn wij ingegaan op de hoofdlijnen van het voorstel. Daartoe behoren de sterkere aanzet van duurzaamheid en ESG, de rol van aandeelhouders, diversiteit en inclusie, en versterkte aandacht voor gedrag en cultuur. 

Read more