Op weg naar 1 januari 2024

Article
NL Law

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. De wet is een ingrijpende stelselherziening van het omgevingsrecht. De Omgevingswet legt de basis voor een samenhangende benadering van de fysieke leefomgeving.  

Vanaf aankomende week start onze blogreeks over de Omgevingswet. Elke week belichten wij met onze Stibbeblogs een specifiek instrument of deelonderwerp van de nieuwe wet.

Deze visual geeft een totaalindruk van hoe de verschillende (nieuwe) instrumenten op de verschillende bestuursniveaus onder de werking van de Omgevingswet met elkaar gaan samenhangen. Voor een verdere toelichting hierop kunt u onze blogreeks volgen.

Image
ams - omgevingwetamsterdam2

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Met onze Stibbeblogs blijft u op de hoogte van ontwikkelingen op het terrein van het bestuursrecht en omgevingsrecht. Wilt u graag automatisch via e-mail op de hoogte worden gehouden over een blogupdate? Meld u zich dan op onze website aan voor het ontvangen van een e-mail attendering bij het verschijnen van nieuwe bestuursrechtelijke en omgevingsrechtelijke Stibbeblogs.