Inside Stibbe

Met de Stibbe Buitenland Beurs studeren aan The University of Chicago

Met de Stibbe Buitenlandbeurs studeren aan The University of Chicago

Met de Stibbe Buitenland Beurs studeren aan The University of Chicago

10.09.2021 NL law

Sten Hulsink volgde via de Stibbe Buitenland Beurs een LL.M. aan The University of Chicago.

Vanwege de wereldwijde pandemie was het niet zeker of hij zijn droom kon najagen om in de Verenigde Staten te wonen en studeren. Uiteindelijk besloot Sten om naar Chicago te vliegen. In dit blog gaat Sten in op zijn ervaringen, van het studeren aan de Law School tot het meemaken van de presidentsverkiezingen.

In november gaat Sten, met alle kennis die hij tijdens deze uitdaging heeft opgedaan, aan de slag bij Corporate Litigation. We kijken uit naar je komst Sten!

Lees Sten zijn blog hier

Related news

24.11.2021 NL law
Energielabel C-verplichting in commerciƫle huurrelaties

Short Reads - Vanaf 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen beschikken over een energielabel van ten minste het niveau C. Kantoorgebouwen die nog niet beschikken over een energielabel C of beter, moeten worden verduurzaamd. Afhankelijk van het huidige energielabel, kan die verduurzaming kostbaar zijn. In commerciële huurrelaties roept dat de vraag op voor wiens rekening verduurzaming komt.

Read more

25.11.2021 NL law
De rol van het basisverzekeringspakket bij het garanderen van het recht op gezondheid: Hoe te bepalen wat daarin minimaal moet worden opgenomen?

Short Reads - Een toenemende vergrijzing en langere levensverwachting zetten de betaalbaarheid van het Nederlandse zorgstelsel al enige tijd onder druk. De vraag naar de omvang van het recht op zorg wordt daarmee steeds relevanter. De huidige COVID-19-epidemie draagt verder bij aan die druk.

Read more

23.11.2021 NL law
De Afdeling geeft criteria voor werken met open normen in bestemmingsplannen en omgevingsplannen

Short Reads - De rechtszekerheid stelt eisen aan het werken met open normen in bestemmingsplannen. Anne-Marie Span en Jan van Oosten schreven een blog over de einduitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over Retailpark Belvédère in Maastricht waarin de Afdeling criteria geeft voor het werken met die normen.

Read more

24.11.2021 NL law
Energy label C obligation in commercial lease relationships

Short Reads - From 1 January 2023, office buildings must have an energy label of at least level C. Office buildings that do not yet have an energy label C or better must be made more sustainable. Depending on the current energy label, sustainabilization can be expensive. In commercial lease relationships, this raises the question who is responsible for such sustainabilization.

Read more