Speaking slot

Charlotte Conings speaks on cybercrime and cyberprocedure during a seminar organised by KU Leuven

Charlotte Conings speaks on cybercrime and cyberprocedure during a sem

Charlotte Conings speaks on cybercrime and cyberprocedure during a seminar organised by KU Leuven

11.12.2020 BE law

On 11 December 2020, Stibbe's litigation associate, Charlotte Conings, speaks on access to and use of digital evidence in criminal proceedings during a seminar organised by the Centre for IT & IP Law (CiTiP) and the Institute for Criminal law of KU Leuven.

The seminar will be in Dutch and will mainly be available via livestreaming.

Please click here to read more and to register.

Related news

29.01.2021 NL law
UBO-register operationeel vanaf 27 september 2020

Short Reads - Het Nederlandse UBO-register is op 27 september 2020 live gegaan. Vennootschappen en andere juridische entiteiten die voor 27 september 2020 zijn opgericht, hebben tot 27 maart 2022 de tijd voor de registratie van hun UBO’s (ultimate beneficial owners). Rechtspersonen die op of na 27 september 2020 zijn opgericht, moeten direct na oprichting bij inschrijving in het handelsregister hun UBO(‘s) registreren. Wij merken dat er in de praktijk nog veel onduidelijk is rondom de kwalificatie en registratie van UBO’s.

Read more

03.02.2021 NL law
Recht doen aan het verschoningsrecht

Articles - Een advocaat is wettelijk en gedragsrechtelijk verplicht tot geheimhouding van de communicatie met zijn cliënten. Die geheimhouding is buitengewoon belangrijk. Een advocaat kan zijn essentiële rol binnen de rechtsstaat niet vervullen indien hij zijn cliënt niet kan garanderen dat hun onderlinge communicatie vertrouwelijk en dus geheim zal blijven. 

Read more