Speaking slot

5 Stibbe speakers and panelists at IBA's Annual Conference in Vienna

5 Stibbe speakers and panelists at IBA's Annual Conference in Vienna

5 Stibbe speakers and panelists at IBA's Annual Conference in Vienna

06.10.2015

The International Bar Association (IBA) organises its Annual Conference from 4-9 October. Stibbe lawyers will be speaking on various legal topics and will take part in several panel discussions.

 

  • Erik Valgaeren will be a panel member for the Intellectual Property, Communications and Technology Section.
  • Jaap Willeumier will be a panel member on the topic of Busted deals, presented by the Securities Law Committee.
  • Heleen Kersten will speak about internationally relevant legal developments in corporate and M&A law in the Netherlands.
  • Hans Witteveen will speak on the topic of mediation of corporate disputes and ADR strategies.
  • Robert Jean Kloprogge will participate in a panel discussion regarding Recent Global E-commerce VAT and GST developments, will act as reporter for the Netherlands on the IBA’s Taxes Committee and will report of the panel regarding Taxation of international supplies of goods and services within groups.

 

Team

Related news

13.09.2022 NL law
Aard en uitleg van statuten

Short Reads - Al lange tijd is het een gemeenplaats in de rechtspraak en de literatuur dat statuten zo niet steeds, dan ten minste in beginsel naar objectieve maatstaven uitgelegd moeten worden. Ter ondersteuning van deze opvatting wordt aangevoerd dat de bijzondere aard van de statuten in beginsel tot een objectieve uitleg dwingt.

Read more

16.09.2022 NL law
Webinar Verschoningsrecht

Articles - Tim de Greve gaat samen met Prof. Petra van Kampen in op actuele ontwikkelingen in het verschoningsrecht tijdens het webinar Verschoningsrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk. Dit webinar is hier terug te kijken.

Read more

27.07.2022 NL law
Voortgang consultatie Corporate Governance Code

Short Reads - In februari van dit jaar heeft de Monitoring Commissie Corporate Governance Code (de "Commissie") een voorstel voor een gewijzigde Nederlandse Corporate Governance Code (de "Code") in consultatie gebracht (klik hier voor het consultatiedocument). Stibbe heeft op deze voorstellen gereageerd. In een eerdere Corporate Alert zijn wij ingegaan op de hoofdlijnen van het voorstel. Daartoe behoren de sterkere aanzet van duurzaamheid en ESG, de rol van aandeelhouders, diversiteit en inclusie, en versterkte aandacht voor gedrag en cultuur. 

Read more