Speaking slot

'Meesterpreek in de Lunchbreak' with Derk Lemstra

'Meesterpreek in de Lunchbreak' with Derk Lemstra

'Meesterpreek in de Lunchbreak' with Derk Lemstra

07.10.2014

In the series 'Meesterpreek in de Lunchbreak' top executives from business and public life share their reflections on life and work in De Nieuwe Poort at the Zuidas in Amsterdam.

On Tuesday 7 October from 12.40 - 13.00 pm the 'Meesterpreek' will be given by our Managing Partner Derk Lemstra.

To attend this session, please register here.

Admission is free. Please note this presentation will be in Dutch.

 

Related news

18.06.2021 NL law
FAQ: Wat houdt het Wetsvoorstel elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz) in en wat is de verhouding tot de AVG?

Short Reads - (Digitale) gegevensuitwisseling in de zorg is een actueel thema. Illustratief is een item bij EenVandaag van april 2021 waarin de analoge werkwijze bij gegevensuitwisseling in de zorg wordt aangekaart, maar ook dit artikel in het NRC van afgelopen maand waarin verslag werd gedaan van een datalek waardoor duizenden gevoelige patiëntgegevens op straat kwamen te liggen. 

Read more

17.06.2021 NL law
SER advies 2021-2025: de belangrijkste aanbevelingen op het terrein van de arbeidsmarkt besproken

Short Reads - Inleiding Op 2 juni 2021 presenteerde de Sociaal Economische Raad (SER) het ontwerpadvies ‘Sociaal-Economisch beleid 2021-2025. Zekerheid voor mensen, een wendbare economie en herstel van de samenleving’. Dit advies behelst een breed pakket aan voorstellen dat voor brede welvaart in Nederland moet zorgen. De SER adviseert het kabinet fors te investeren in de arbeidsmarkt en de publieke sector.

Read more