Boekvoorstelling: Energierecht in België en Vlaanderen 2020

Seminar
BE Law

Op vrijdag 13 maart organiseert Stibbe een voorstelling van het boek “Energierecht in België en Vlaanderen 2020” uitgegeven door Intersentia.

Deze nieuwe publicatie is hét nieuwe referentiewerk inzake energierecht in België en Vlaanderen, geschreven door Frederik Vandendriessche (ed.), Pieterjan Claeys, Cedric Degreef, Thomas Deruytter, Wouter Geldhof en Tinne Van der Straeten.

De auteurs (waarvan de meesten Stibbe advocaten zijn) nemen de Belgische (federale en Vlaamse), internationale en Europese energieregelgeving onder de loep, met als doel inzicht te bieden in het juridische kader van de Belgische energiemarkt. Zowel elektriciteit en gasmarkten als warmtenetten, aardolie, biobrandstoffen, hernieuwbare energie en de problematiek van rationeel energiegebruik komen aan bod.

De voorstelling vindt plaats in het kantoor van Stibbe Brussel (Loksumstraat 25, 1000 Brussel) en gaat van start om 11u30 en eindigt omstreeks 13u15 met een lichte lunch.

De deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht en dit vóór 9 maart 2020. Inschrijven kan via deze link.

Bij de inschrijving biedt de uitgeverij de mogelijkheid het boek te bestellen aan de kortingsprijs van 65 euro (u ontvangt het boek de dag van de voorstelling).

Voor meer informatie omtrent het boek en de voorstelling, zie de website van Intersentia.