E-book 'Beloningen in crisistijd'

Article
NL Law

De coronacrisis plaatst werkgevers in de financiële sector voor nieuwe uitdagingen. Kunnen werkgevers die als gevolg van de COVID-19 uitbraak in financiële problemen zijn geraakt, variabele beloningsregelingen versoberen of zelfs afschaffen? 

Hoe stellen toezichthouders zoals DNB, ECB en EBA zich op ten aanzien van de coronacrisis? Zal er strenger toezicht door DNB en AFM plaatsvinden op de toekenning en uitkering van bonussen over 2020? Wat is de huidige status van de implementatie van CRD V in Nederland? En welke andere aandachtspunten zijn in het algemeen relevant voor werkgevers bij beslissingen over variabele beloning?

Een antwoord op deze en andere vragen hebben wij gebundeld in dit e-book. Dit e-book dient als naslagwerk voor werkgevers in de financiële sector ter ondersteuning van hun gedachtenvorming over beloning tijdens de huidige coronacrisis. Wij hopen dat u hier nuttig gebruik van kunt maken.

Klik op de afbeelding om het e-book te downloaden.

 

 

Image

Meer over het coronavirus

Meer publicaties over de impact van het coronavirus leest u op onze website. Hier vindt u ook een lijst met contactpersonen binnen ons kantoor die u kunnen adviseren bij vragen over de implicaties van het coronavirus voor uw bedrijf.