Stibbe benoemd tot Belgium en Netherlands Law Firm of the Year 2018 bij Chambers Europe Awards

Inside Stibbe
NL Law
BE Law

Tijdens de Chambers Europe Awards op vrijdag 20 april in Madrid werd het Benelux-advocatenkantoor Stibbe verkozen tot Belgium Law Firm of the Year en Netherlands Law Firm of the Year.

[Also available in English and French]

Deze awards weerspiegelen niet alleen de kwaliteit van nationale en internationale kantoren in Europa, maar benadrukken ook bovengemiddelde prestaties in de afgelopen twaalf maanden, waaronder uitstekend werk, indrukwekkende strategische groei en excellentie in dienstverlening.

Derk Lemstra, Managing Partner van Stibbe in Amsterdam: "We zijn verheugd en trots dat we deze Law Firm of the Year Awards voor Nederland en België hebben gewonnen. We willen Chambers & Partners bedanken voor deze erkenning, gebaseerd op hun uitgebreide onderzoek onder onze cliënten en collega's. Wij beschouwen dit ook als erkenning van onze cliënten voor ons continue streven om hun verwachtingen te overtreffen bij het leveren van onze kwalitatief hoogwaardige juridische diensten."

Jan Peeters, Managing Partner van Stibbe in Brussel: "We zijn vereerd om door Chambers als Law Firm of the Year erkend te worden. We danken onze cliënten voor hun aanhoudende vertrouwen in ons kantoor en hun positieve feedback op ons werk. Ik bedank in het bijzonder het hele Stibbe-team voor zijn continue streven om onze cliënten topservice te bieden en om steeds de “extra mile” te gaan. Deze award betekent veel voor ons en is een extra motivatie om onze positie als toonaangevend advocatenkantoor verder te versterken.”