Inside Stibbe

Met de Stibbe Buitenland Beurs studeren aan The University of Chicago

Met de Stibbe Buitenlandbeurs studeren aan The University of Chicago

Met de Stibbe Buitenland Beurs studeren aan The University of Chicago

10.09.2021 NL law

Sten Hulsink volgde via de Stibbe Buitenland Beurs een LL.M. aan The University of Chicago.

Vanwege de wereldwijde pandemie was het niet zeker of hij zijn droom kon najagen om in de Verenigde Staten te wonen en studeren. Uiteindelijk besloot Sten om naar Chicago te vliegen. In dit blog gaat Sten in op zijn ervaringen, van het studeren aan de Law School tot het meemaken van de presidentsverkiezingen.

In november gaat Sten, met alle kennis die hij tijdens deze uitdaging heeft opgedaan, aan de slag bij Corporate Litigation. We kijken uit naar je komst Sten!

Lees Sten zijn blog hier

Related news

24.09.2021 EU law
Digital Law Up(to)date: (1) the download of a software with a permanent licence can constitute a “sale of goods”; (2) alert of the BEUC regarding the privacy policy of WhatsApp and its new term of use

Articles - In this blog, we briefly present two interesting news in the field of digital law: (1) a judgment of the CJEU considering that the download of a software with a permanent licence can constitute a “sale of goods”, and (2) an alert of the BEUC regarding the privacy policy of WhatsApp and its new terms of use.

Read more

21.09.2021 NL law
Mogen grote steden woningbeleggers in alle wijken weren?

Short Reads - Gemeenten krijgen binnenkort een nieuw instrument in de strijd tegen woningnood: opkoopbescherming. Dit is een vergunningplicht voor het verhuren van een recent aangeschafte woning. Het doel daarvan is het weren van opkopende beleggers die delen van de woningmarkt domineren. Onder meer de gemeenten Rotterdam, Den Haag en Amsterdam hebben al gezegd hiervan gebruik te zullen maken in de hele gemeente. Dat laatste is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Read more

20.09.2021 NL law
AFM: Beleggingsfondsen kunnen beleggers beter informeren over duurzaamheid

Articles - Beleggingsfondsen kunnen beleggers beter informeren over duurzaamheid. De informatieverschaffing van fondsen over duurzaamheidsrisico’s en duurzaamheidskenmerken is nog vaak te algemeen, daardoor krijgen beleggers te weinig inzicht in waar ze in investeren. Dat is een van de conclusies van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in een verkennend onderzoek naar de toepassing van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR).

Read more