Website Nieuw ontslagrecht gelanceerd

Article
NL Law

Op 29 november 2013 is het Wetsvoorstel werk en zekerheid ingediend bij de Tweede Kamer. Dit wetsvoorstel wijzigt, kort gezegd, het ontslagrecht, de rechtspositie van flexwerkers en een aantal onderdelen van de WW. Ook vervalt op termijn de IOAW en wordt de IOW verlengd.

De Praktijkgroep Employment, Pensions & Incentives (EPI) van Stibbe volgt de in dit wetsvoorstel voorgestelde wijzigingen op de voet. Hiervoor heeft de Praktijkgroep EPI de website Nieuw ontslagrecht opgezet.

Op deze website wordt onder meer per artikel de parlementaire geschiedenis van dit wetsvoorstel bijgehouden. Zo worden de gevolgen van deze wetswijziging op een duidelijke wijze voor u inzichtelijk gemaakt. Zodra zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, worden deze hier gemeld. Daarnaast worden de belangrijkste Kamerstukken en andere documenten over dit wetsvoorstel op deze website gepubliceerd.

U komt bij de website Nieuw ontslagrecht via de link: www.stibbenieuwontslagrecht.nl.

Indien u via onze e-mail nieuwsbrief op de hoogte wilt worden gehouden over de ontwikkelingen inzake het Wetsvoorstel werk en zekerheid, kunt u zich op de website hiervoor aanmelden.

De Praktijkgroep EPI van Stibbe hoopt dat deze website een praktisch hulpmiddel voor u zal zijn om het wetgevingstraject van het Wetsvoorstel werk en zekerheid te volgen.