Aaldert ten Veen treedt toe tot Raad van State

Inside Stibbe
NL Law
Aaldert ten Veen, partner en voormalig bestuurslid van Stibbe, is vandaag door het kabinet voorgedragen om te worden benoemd tot staatsraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De benoeming van Aaldert gaat in per 1 maart 2019.

Aaldert ten Veen begon zijn carrière bij Stibbe in 1992 en heeft zich de afgelopen 27 jaar gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Aaldert was voor tal van cliënten betrokken bij toonaangevende projecten op het gebied van infrastructuur, woningbouw en energie. In 2012 trad hij toe tot het bestuur van Stibbe waar hij onder meer een grote bijdrage leverde aan de bouw van en verhuizing naar het nieuwe pand in 2016. Bij de Raad van State gaat Aaldert zich opnieuw bezighouden met omgevingsrechtelijke dossiers.

Derk Lemstra, managing partner van Stibbe: "Wij zijn erg trots dat Aaldert staatsraad wordt bij de Afdeling bestuursrechtspraak. Aaldert heeft zich als advocaat en bestuurslid met hart en ziel voor Stibbe ingezet. Hij laat één van de grootste bestuursrechtsecties van Nederland in goede handen achter bij Tom Barkhuysen, Jan Reinier van Angeren en Anna Collignon. Daar zijn wij hem zeer dankbaar voor."